Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Schalk Bouwbedrijf Lienden
info@schalkbouw.nl| 06-182 214 33

Johan Schalk

Het gezicht achter Schalk Bouw

Johan Schalk, eigenaar van Schalk bouw kiest voor duurzaam bouwen. Op deze manier bespaar je onnodige stookkosten en werken we samen aan een gezond milieu. Nieuwbouw, verbouw, renovatie en timmerwerken zijn onze specialiteiten.

Enkel duurzaam bouwen is niet voldoende. Ook is kwaliteit, kennis en vakmanschap vereist. Bij Schalk Bouw profiteer je altijd van ervaren vaklui die vooruit denken. Daarnaast bieden wij uitstekende service en zorgen wij voor korte en heldere lijnen in de communicatie. Op deze manier ervaar jij een prettige samenwerking, wat resulteert in een kwalitatief hoogstaand eindproject. Kies voor bouwbedrijf Schalk uit Lienden. Wij zullen je niet teleurstellen.

Wat is duurzaam bouwen?

Bij duurzaam bouwen wordt vaak direct gedacht aan duurzame materialen, spouwisolatie en zonnepanelen. Onze ervaring is dat er meer komt kijken: Hoe wordt er gebouwd? Hoe gaan we om met afval? Wat is de beste locatie voor een raam? Er zijn teveel vragen om op te noemen. Wel kunnen wij je melden, dat je bij Schalk Bouwbedrijf Lienden, antwoord krijgt op al deze vragen. Indien je wenst begeleiden wij je van concept tot oplevering.

Offerte aanvragen

  Werkwijze

 • Het begint met een idee

  Alles begint met een idee, ook een bouwproject! Je kunt langskomen voor een gesprek, wij zullen naar jouw wensen luisteren en zo kunnen we samen ideeën opdoen.


 • Jouw idee staat genoteerd

  Aan de hand van je gesprek of e-mail worden notities gemaakt. Zo weten wij precies wat je wensen zijn en kunnen wij rekening houden met vragen of een eventuele offerte.


 • Aanvraag offerte

  Zodra je interesse is gewekt en je van onze diensten gebruik wilt maken ben je klaar voor een offerte. Wij zullen een scherpe prijs voor je uitrekenen.


 • Laat de werkzaamheden maar beginnen

  Na dat je onze offerte hebt ontvangen en het ontwerp is goedgekeurd, kunnen we starten met de werkzaamheden. Tijdens het bouwproces zullen we je op de hoogte houden, en staan we open voor al jouw wensen.